För ett år sedan var det verkligen en speciell dag, en dag som vi aldrig kommer glömma. 

Kl 16 stod vi redo utanför kyrkportarna. Hela vår lilla familj. Kyrkklockorna klingade och sedan började vår intromusik spelas. Vi började gå längs med gången i kyrkan med Siri gåendes framför oss. Och där framme väntade inte bara prästen utan även våra älskade föräldrar. 

I den kyrkan och med våra föräldrar närvarande sa vi Ja till varandra. En lycklig dag från början till slut. Det blev precis så som vi ville ha det. 

Så mycket kärlek. Och vår lilla tärna var såklart med. Hon drog dock inte på munnen en endaste gång när dörrarna väl öppnades men vi hade haft så roligt innan så det gjorde inget. 

Tänk att den här bilden togs för 1 år sedan. Och tänk vad mycket som hänt på ett år. Mest positiva saker som liksom skjuter undan allt det negativa. 

Vi åkte på bröllopsresa till Cypern…Där Siri frossade i vattenmelon och broccoli.Vi kramades massor…Och vi fick ett fint plus som visade sig betyda att Siri skulle bli storasyster och få en egen lillebror.Magen och längtan växte i takt.Vi firade jul inte mindre än tre dagar i rad, med en febersjuk liten smula.vi bodde på hotell och hoppade i hotellsängen i vanlig ordning.Vi förberedde för Lillebror.Och längtade oss galna.Siri fick en bukett av pappa på alla Hjärtans dag. Och lyckan var obeskrivlig.Vi fotade hela familjen. Och hade några härliga timmar ute i snön.När påsken kom hade Lillebror ändå inte kommit. Men två veckor senare anlände han äntligen. Lille Algot. 

Som sagt mycket har hänt detta år som vi varit gifta, men störst var att vi nu blev fem i familjen. 4 stycken tvåbenta och en fyrbent.

Tack älskling för detta år. Tänk vad ett år går fort och vad mycket man hinner med. Jag vill spendera cirka en miljard år till med dig och våra älskade små hjärtan. Grattis på bröllopsdagen min Älskade man. Tänk…ett helt år som Fru Lidén. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *