Att bebisar kan vara så olika. Algot han sover inte mycket på dagarna har jag konstaterat. Mellan klockan 8 till 15 sov han sammanlagt 35 minuter uppdelat på en tiominutare och en 25minutare. En riktig powernap mästare. Förstår inte hur han orkar vara vaken så mycket, men å andra sidan somnar han nästan varje kväll vid 20 tiden och vaknar inte förens vid 01/02 tiden för lite mat. Sen äter han med två-tre timmars mellanrum mellan 24-07. Så ärligt talat så gör det inte så mycket att han är vaken på dagarna, mest skönt att han sover så pass bra på nätterna. Dock märker jag av att han nog skulle behöva sova mer även på dagarna. Men han är envis och nyfiken. Men oftast somnar han i bärselen. Så det hör verkligen till ett av våra bästa köp. Och än så länge värd varenda krona. 

Just nu ligger han bredvid mig i sängen och snosar och sover och är världens sötaste lille Algot. Om några timmar vaknar han för matpåfyllning och det ser jag fram emot med blandade känslor. Känner att maten är väl påfylld på vänster sida så att säga. Dock har lille A fått svamp i munnen och ja…det har även jag fått på bröstet. Inget jag rekommenderar kan jag säga. Läget med amningen kändes så himla bra i några dagar tills detta dök upp som en käftsmäll på posten. Jag hade äntligen läkt hyfsat och börjat amma Algot utan amningsnapp, och det fungerade så himla bra. Men så för några dagar sedan började det göra fruktansvärt ont igen och så såg jag det vita på hans tunga. 

Så nu behandlar jag mig med lite salvor och Algot får sutta på tygbitar med vichyvatten. Hoppas det ger med sig snabbt. 

Precis just nu. Är han inte helt bedårande så säg.

Natti natti Allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *