Än så länge har ju veckan bjudit på strålande härligt väder. 

Idag har vi varit lediga allihopa. Härligt. Siri och Fredrik var framme med hennes glasögon och justerade dem. Efter lunchen var det min och Algots tur att åka fram till Bvc. Han är bra mysig lille A. Vi mätte, vägde och charmade Bvc sköterskan. Han fyrade av så stora leenden så det gick liksom inte att sluta le själv. Växer gör han verkligen. Härligt.

Tänk att han är hela 8 veckor idag. Redan! Han börjar faktiskt bli en riktigt nöjd liten krabat. En mammagris utan dess like men det är nog så när man ammar helt enkelt. 

De första veckorna var han lugn och myste massor. Amningen fungerade toppen första veckan men när den började krångla pga sår så blev jag stressad och att alltid pumpa på ena sidan osv. Bidrog till stressen, så Algot var inte världens nöjdaste då direkt. Sen läkte såren och jag ammade honom på båda igen, då var han mätt och nöjd någon vecka…sen nu i slutet av förra veckan fick han svamp i munnen…det spreds till mig så nu är vi tillbaka med sår och amningsnapp. Men amningen fungerar faktiskt riktigt bra ändå. Dessutom börjar vår lille gnällspik bli en riktigt glad liten filur så just nu känns livet helt fantastiskt. 

Idag har vi varit lediga som sagt och när jag och Algot kom hem igen så var hela familjen ute i trädgården oc bara hade det gött. Fikade och pratade och lekte och skrattade. En sån där stund som man alltid kommer minnas och le lite extra åt var när Fredrik och Siri jagade varandra och Siri skrattade så mycket att hon knappt kunde springa. Jag älskar hennes skratt. 

I morgon är det dags för dagis igen. Och Torsdagar är ju den dag där jag och barnen är själva hela dagen och kvällen då Fredrik skjuter pilbåge, så nu hoppas vi på att Algot är en glad liten filur även i morgon. Ska bli skönt med en dag hemma bara. 

Just nu svettas jag halvt ihjäl, det är bastuvärme här hemma och så har jag ett extra agrigat på mig vilket ju inte direkt blir svalare men det är å andra sidan otroligt mysigt så han får ligga kvar. 

Natti natti 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *