Sammanfattar nog mina dagar, jag får mycket gjort men känner inte den där energin jag brukar ha. Lägger jag mig ner så somnar jag…ungefär så. 

Igår kväll kom pysselgänget hit och vi åt kvällsmacka och tog det lugnt och pratade. En mysig kväll i vanlig ordning. 

I dag tog hela familjen lång sovmorgon och tog tid på oss att ens ta oss ur sängen.  Så efter en sen frukost så skickade jag iväg Fredrik till Åvc med massa bråte och vanliga sorteringen. Sen på EM kom min fina vän Catrin hit, jag och Siri slängde ihop en kladdig kladdkaka, den skulle nog behövt några minuter till i ugnen. Men god var den ändå. Sen tog jag och Catrin en tur till återbruket. Men för första gången någonsin hittade jag absolut ingenting. Det är så mysigt att träffa Catrin, vi kan prata om allt och ingenting. Och jar alltid lika roligt. Dock känner jag mig lite småtråkiga som sällskap just nu, då min energi som sagt är lite låg. 

Jag tog någon ofrivillig men välbehövlig powernap i soffan nu ikväll, och vakna inte förens Siri kröp intill mig med sin välling. Sötunge! Så hon fick somna nere bredvid mig idag. 

  Japp ungefär samma energi på mig och Rocky. Haha. 
Imorgon ska jag och Siri åka till Falköping, först ska vi äta lunch på McDonalds. Och sen ska vi vidare till Ögonavdelningen och till Maggie där Siri ska på undersökning. Vet ej om det är dags för droppar eller inte denna gång det märker vi. 

På fredag blir det en tur in till Skövde för att träffa Malin & Nils. Och sen ska vi shoppa lite. Siri behöver byxor och toppar, men hon vill nog helst ha klänningar och tights. För just nu är hennes garderob lite ekande faktiskt. 

Helgen är än så länge oplanerad, Fredrik jobbar extra på lördag. Sen får vi se vad vi hittar på. Älskar att vara hemma med så kanske blir det en hemmamyshelg. Förbereda lite och fixa lite här hemma helt enkelt. 

Natti natti. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *