Kikade in i gravidappen..den som jag aldrig laddade hem när vi väntade Siri, men denna gång hade jag haft noll koll på veckorna om vi inte haft den kan jag säga. 

Fick en liten chock över att det nu endast är 30 dagar kvar till bf. Jag känner som så att det verkligen inte gör något om vi går hela tiden ut även denna gång. Siri föddes på bf+2 precis lagom! 

Det mesta är väll klart här hemma, har dock inte packat BB väskan än men det får bli när jag köpt en Skötväska. Sen får babyskyddet husera i bilen tills det är dags. Även väskorna(BB-väska och Siriväska, och Rockypåse)får nog ta plats där skulle jag tro. Smidigt att ha det redo så vi bara kan åka iväg. 

Förra gången behövde vi ju bara lämna av Rocky hos Mina svärföräldrar. Denna gång blir det ju lite annat. Dels vet man ju aldrig hur lång tid det tar. Sen vet man ju inte vilken tid på dygnet det blir heller. 

Planen är att om det känns som det går fort och att vi måste in direkt, så får vi nog ringa någon av våra föräldrar som får komma hit och ta hand om barn och hund. Eller om det drar igång mitt i natten. Ska bara kolla upp så dem är med på att ha lite jour, men känns skönt att ha båda föräldraparen nära så att säga. Blir det som förra gången är det ju inga problem för oss att åka och lämna hos någon av dem. 

Men som sagt man vet ju aldrig hur det blir före det är dags. Jag håller tummarna för att det blir ett lagom snabbt händelseförlopp. Man kan ju alltid önsla det i alla fall. 

 Dagsformen:ja såhär ser jag ut idag, eller jag hade en tunika på mig men då syntes inte magen så den fick åka av vid fototillfället. Magen är inte så liten…och den känns väldigt tung nu faktiskt. Inte så konstigt kanske när det ju faktiskt ligger en bebis däri som väger 2,5-3kg. Ja och så lite vatten m.m på det. Det som jag inte haft alls ont i denna graviditet är faktiskt ryggen. Inte mer än att den känns lite ansträngd ibland, men den gör inte ont. Väldigt skönt! 
Nu är jag och Siri redo för en pysselkväll. Pysselgänget ska hit ikväll nämligen. Eller pysseltjejerna som Siri säger. ”Men mamma! Jag måste ju byta kläder!”

”Kan du inte ha dagiskläderna på dig då?”

Hon tittade då dumförklarande på mig och svarade:

”Eh nej mamma, jag ska ha en klänning!”

Så nu ska Siri byta kläder och så ska jag greja lite till sen dyker tjejerna upp. Jag vet inte riktigt vad jag ska pyssla med, men kan ju prata destomer då. Inte heller fel. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *