Och jag ligger kvar i sängen. Lillebror ligger på ett sådant vis precis just denna morgon att jag inte känner mig akut kissnödig..det ni är inte fel! Misstänker dock att sp fort jag ställer mig upp kommer jag få springa mot toaletten. 

Idag började Fredrik 9, så han tog hand om allt på morgonen och lämnade Siri på dagis, så då fick jag ligga kvar. Även om jag som sagt har lite kontrollbehov och undrar om allt kom med i väskan, om han tog bort flätorna och satte hennes hår i en tofs osv. Jag vet att det egentligen är helt världsliga och oviktiga saker för allt löser sig..men ja jag är som jag är. 

I kväll kommer pysseltjejerna hit, vi blir nog inte alla men några stycken i alla fall. Och det ska bli mysigt att ses. Det blir lite kvällsmacka här och kanske kanske lite pyssel. Vi brukar dock vara ganska bra på att prata lite för mycket och pyssla lite för lite. Haha. 

Idag har jag en att göra lista (inte så ovanligt, jag älskar listor!!)

  • Tvätta 
  • Städa bort leksaker i vardagsrummet(varför hamnar alla Siris leksaker där?)
  • Städa badrummet nere
  • Fortsätta plocka i köket. Jag har börjat operation rensa köksskåp, för imorgon blir det återvinningen för vår del. Så skönt att försöka få ordning!
  • Städa alla golv! 

Sen däremellan ska det hinnas äta lunch, hämtas på dagis, duschas och fixas iordning m.m men har i alla fall grundplanen klar. 

  Den bästa som finns. Idag var hon piggare på morgonen och hoppade upp som en raket när Fredrik klev ur sängen. Så antagligen var hon lite piggare när hon kom till dagis med. Igår kräla hon sig ur och somnade typ två gånger till. Haha. 

Nej nu ska jag ta tag i denna dag med. Ha en fin dag allihopa. 

Så roligt att ni var så många som kikade in här igår och kikade på bilderna från fotograferingen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *