För mindre än en vecka sedan hade vi en Familjefotografering/Gravidfotograferingmed Julia. Igår valde vi ut vilka bilder vi ville ha och redan idag fick vi det färdiga resultatet. Helt galet snabbt, passar mig som är otålig perfekt. 

Nu har jag suttit och kollat igenom bilderna, och jag är helt gråtfärdig. Kanske är extra känslig just nu. Men bilderna är verkligen fantastiska. Vår kärlek och lycka lyser igenom och det är bara så härligt att Julia än en gång lyckats fånga detta på foto. 

  

 Detta foto blev en favorit direkt och kommer bli till tavla. 
   

 Siri lyssnar på lillebror, efter att Julia varit framme och lyssnat och sagt att ”Vet du Siri?, lillebror sa hej” 

  

 Här ville Siri krama magen och det är något hon gör varje dag. Därför var detta fotot givet. 

  

 Vi skulle springa mot Julia, eh springa?! Jag är nöjd att jag kan hasa mig framåt. Men några små springsteg lyckades jag få till. Siri gav all in och kuta. Fredrik blir alltid bra på kort. Även springande! 

  

 Lycklig. 

Vi hade sån enorm tur med vädret, plus att läget där i skogen var helt magiskt. Det var lagom kallt dessutom så det var inte jobbigt att fotas utan ytterkläder. Siri höll värmen på så vis att hon sprang runt och kastade snö på oss. Vi hade verkligen roligt! Och det syns, framförallt på Siri. 

  

 Jag hade kunnat välja precis varenda foto av just gravidbilderna på mig, men man får ju faktiskt begränsa sig. Så valet föll till slut på detta. Älskade lillebror i magen, vad jag längtar efter dig. 
   

 Fredrik och Siri blev så underbart fina på detta foto. Älskar Min Familj. Tänk att det blev just vi för 15 år sedan, att vi fick just Siri, och att vi snart är tvåbarnsföräldrar. Jag älskar oss! 

  

  Blåsa snö, dessa tre bilder samt en omgjord bild kommer få ta plats i Siris rum. När fotot togs sa Julia att man ibland kan ha tur att fånga en älva på kortet. ”Men jag ser ingen Älva” sa Siri, ”Nej dem är så snabba, men har vi tur så kan vi fånga älvan på kort i alla fall” svarade Julia då. Några timmar senare fick jag ett foto…  

 Visade kortet för Siri som utbrast helt överlycklig ”Och jag som inte såg någon älva när vi tog kortet”

Tänk vad viktigt det är att låta barn få ha sin fantasi och en extra magisk vardag så länge det bara går. 

Vi kan verkligen inte nog tacka dig för den här fotograferingen Julia! Så vill ni anlita en helt fantastisk fotograf så kan vi verkligen rekommendera Julia

Ni som känner Siri vet att hon är försiktig och blyg, det tar ofta ett ganska bra tag innan hon känner sig bekväm med andra människor. Och att dessutom fotas är ju inte alltid jätteroligt. Men hon har alltid känt sig trygg med Julia, så därför blir bilderna just precis så här fina. Siri är sig själv, precis som när hon är med bara oss. Och känner sig lekfull och avslappnad. Just det är en av många anledningar till att vi gärna fotar oss hos Julia. 

När jag tittade på korten insåg jag hur få kort vi har på hela familjen, väldigt sällan vi får till att ta kort på oss alla tre(eller ja 4..5med Rocky) så vi prioriterade helt klart foton där vi var med allihopa. Rocky fick stå över denna gång, vilket jag hade lite dåligt samvete över..men ganska skönt att kunna fokusera och inte lägga all tid på att få honom att lugna sig. Han är nämligen lite sådär kär i Julia och vill helst springa fram till henne. Och att sitta stilla gillar han inte heller. Haha så det kändes som ett klokt val att låta honom stå över helt enkelt. 

Nu taggar vi för nästa fotografering som blir en newborn/syskonfotografering när Lillebror kommit ut. Ett litet tag kvar är det. 

(OBS! Det är ej tillåtet att låna bilderna!) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *