Ja just precis nu fick jag egentid. Fredrik tog med sig Siri och Rocky upp på berget för att promenera och leka lite aka rasta barnet och hunden. Jag är lite trött och seg idag så att få sjunka ned i soffan helt själv en stund känns ljuvligt. På förmiddagen fixade jag runt här hemma lite och sen blev det pannkakor till lunch till Siris stora förtjusning, själv var jag inte direkt sugen på någonting. Men två pannkakor gick ned i alla fall. 

Nu är vaggan tömd på leksaker det gjorde Fredrik när jag stekte pannkakor och fick sällskap av en prat och kramsjuk liten SiriSmula. Sängkläderna som jag hoppas ska passa är just nu i torktumlaren, ska bli så roligt att bädda iordning vaggan sen. Bild utlovas såklart när den är klar. 

Hoppas ni har en härlig söndag, här tittar solen fram lite då och då. Ljuvligt. 

Gick för övrigt förbi spegeln förut och slängde ett öga i den. Ja magen är inte liten direkt! 

  Det är ju bara ca 4 veckor kvar så kanske inte så konstigt att den växt massor! Tycker att den sjunkit lite med. Vilket känns behagligt. Men det är en vild bebis därinne. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *