När jag gick och la mig igår ganska sent(jag hade nämligen tagit en powernap på eftermiddagen) så snöade det hur mycket som helst. Inte så konstigt, det är ju bara februari än. Men det får gärna bli barmark i slutet av mars, och i april. Ser fram emot promenader med vagnen nämligen. 

Denna helgen har gått väldigt fort måste jag säga. Men har ändå hunnit med en del. 

Fredag 

En lugn förmiddag för vår del, tvättade lite bara. Sen blev det en rolig eftermiddag på barnens hus när Fredrik slutat jobba. Och där fick vi även finfint sällskap av Faster Camilla och Kusin Elliot. Både stora och små hade roligt! På kvällen var jag odrägligt trött, men när vi kom hem från barnens hus drog jag igång med lite städ och annat för att piggna till. Sen fixade jag iordning mig och tog bilen in till Skövde. Mötte upp mina fina kollegor, för en tvårätters på Sällskapet. Jättemysig kväll och ja jag var inte ensam om att vara trött mot slutet. Vid lite över 23 sa vi hejdå och jag åkte hemåt. Och efter att ha koncentrerat mig som tusan i bilen så var jag helt speedad när jag väl kom hem. Somnade inte förens vid 2. 

Lördag

Fredrik jobbade så vi tog det lite sådär lagom lugnt hemma jag och Siri. Vi målade figurerna som vi fick på barnens hus. Och så lekte vi lite, men jag var allmänt seg. Fredrik hade köpt lunch med sig hem, skönt att slippa laga mat ibland. På eftermiddagen så gick Fredrik, Siri och Rocky ut lite Medans jag skulle städa…bara det att jag stensomnade i soffan och vaknade inte förens dem kom in igen. Men sen fick jag ett ryck och städade badrum, vårt sovrum och Siris rum. Innan jag återigen landade i soffan med familjen. Kollade lite på Melodifestivalen…inser att det inte är något för mig..alls! Ganska långdraget och tråkigt. 

Söndag

På agendan idag står mer städ för min del, så skönt att få iordning hemma innan en ny vecka börjar. För då kanske jag kan vila lite när Siri är på dagis imorgon. Siri gick in i sitt rum i morse (hon sov inne hos oss inatt) och så kom hon tillbaka och sa ”Åh vad fint du städat i mitt rum mamma, tack!” Älskar att hon lägger märke till sådant. Det gör inte alltid Fredrik kan jag säga;) 

Jag har lite lätt huvudvärk och mår lite halvknas efter gårdagens sockerchock i form av godis. Jag gillar ju egentligen inte godis men åt ändå. Är dock mer en chips/snacks människa. 

Idag ska vi försöka få följande gjort: 

Rensa ur vaggan i tv-rummet: Siri har tagit över den och använder den till sina leksaker. 

Tvätta sängkläderna till vaggan. Och bädda den. 

Ta ned skötbordet och skruva ihop. 

Tvätta kläder.

Städa nerevåningen.

Laga någon god lunch! 

Och det vi inte hinner idag, ja det hinner vi en annan dag helt enkelt. Men jag brukar passa på att få lite tråkiga saker gjorda när Fredrik är hemma så han kan leka med Siri. Och då är söndagar den enda dagen som brukar funka bra. 

   
   
Siris träfigurer, jag målade konturer på både fram och baksida sen fick Siri färglägga med tusch. Visst blev dem fina. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *