Fredagar är dagen vi byter gravidvecka, så nu är vi inne i v 36, tiden går inte långsammare för det direkt. 

Hur har veckan varit?

Den senaste veckan har mittenfogen gjort hemskt ont och att ta på och av byxorna är inte alls lätt då jag inte kan stå på ett ben utan att det skär som knivar. 

Annars växer magen och är nu enligt mig helt enorm. Lillebror är inte så värst försiktig utan sparkar precis överallt och tränar på massa rörelser som gör att hela magen rycker sliter och drar åt alla håll och kanter. 

Jag har haft lite förvärkar, vilket jag inte hade med Siri. Sammandragningar kommer ofta fortfarande men just Förvärkarna kändes kanske inte så bra. Men det är å andra sidan normalt som omföderska.

Mvc besöket kändes superbra och allt såg bra ut.

Hur jag ligger till i planeringen?

Alla bebiskläder är ju tvättade, så BB väskan ska snart packas. Mina grejer måste kompletteras lite sen är det dags att packa ned allt. 

Sen vill jag att hemmet ska vara i tiptop innan just för att slippa det tinga städ och rensandes efter sen, så det jobbar vi på. 

Kommande veckas planering:

Veckan som kommer ska gå åt till att kika igenom Siris gamla kläder som hon hade som bebis och ta fram det som lillebror kan ha. Och tvätta det. 

Vaggan ska fixas iordning och bäddas, mobil ska hängas från taket. 

Skötbordet ska ned från vinden. 

Sen ska även ett spjälskydd till sängen letas upp. (Så mycket fix på hemmaplan helt enkelt.) 

På torsdag ska jag in till Skövde och då köpa Skötväska, har inte riktigt bestämt mig för vilken det blir men att det blir en ny har vi redan bestämt då den vi hade till Siri är kasserad. Sen ska jag även in på cubus och införskaffa några linnen och mysbyxor. Och Apoteket för att köpa Purelan som var så bra vid amningen sist. Lite amningsskydd och bindor måste införskaffas med, det går ju åt efter så att säga. 

Lite pysslande vill jag hinna med också och lite virkande. Det får kanske bli på tisdag då det är pysselträff här hos mig. Fast det brukar bli mest prat faktiskt på våra pysselkvällar;) 

  Dagens mage, lite sådär lagom sned:)
Trevlig helg allihopa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *