Jag kunde ligga kvar lite längre på morgonen, eftersom Fredrik lämnade Siri på dagis. Dessutom var dem uppe i god tid så jag behövde inte känna stress över att dem skulle hinna heller. Fredrik är lite av en tidsoptimist för det mesta Medans jag är tvärt om. Inget är ju egentligen att föredra kan jag säga. Jag är alltid ute i för god tid och Fredrik är alltid sista minuten. En mix av detta hade varit perfekt. 

Idag blev det kebabbsallad till lunch, riktigt gott faktiskt. Dessutom var det skönt att slippa laga någon lunch. Istället hann jag virka klart en kanin som är en beställning. 

  
Vid 14 hämtade jag Siri på dagis. Så härligt att komma dit och se att hon leker med sina kompisar. Så har det inte alltid varit och Siri har mest lekt själv innan men nu är det på ett annat sätt. 

Efter dagis överraskade jag Siri med ett besök på bibloteket. Hon blev superglad! 

   Sötaste lilla Smulan, så mysigt att få tid tillsammans nu innan uppmärksamheten kommer delas med en lillebror.
 Vilket härligt biblotek vi har. Barnhörnan är så himla mysig och inbjudande. Vi läste några böcker, lekte lite och tog det lugnt. Siri valde ut några böcker och jag la till några också så nu har vi böcker för hela veckan. Det är egentligen helt fantastiskt att man får låna massor med böcker helt gratis. Så nu ska vi dit nästa Tisdag med, det får bli vår lilla tradition helt enkelt. Älskar att vara hemma och kunna spendera tiden som man vill. 

  Siri gillade detta rum mest. ”Åh titta Mamma!!!!Det är ett sommarrum!” Och visst är det verkligen jättefint?! 
En mysig eftermiddag helt enkelt med min allra bästa lilla Kompis. 

Imorgon är vi lediga allihopa, vi skulle varit barnvakt på EM men då M var sjuk så blev det inte så. Istället blir det städ…passar på när Fredrik är hemma så Siri slipper ha det dötråkigt. Men först så ska Fredrik klippa sig på morgonen och jag ska klippa och färga håret på EM. Om jag längtar??!! Det var ganska längesedan sist om vi säger så! 

Lovar före och efterbild såklart! 

Nej nu har jag använt på tok för många frågetecken och utropstecken för mitt eget bästa. Nu blir det lite tv-tittande innan jag ska försöka landa skönt i sängen. Inte det lättaste att hitta någon skön sovställningen längre faktiskt och med denna vilde i magen är det hur svårt som helst faktiskt. Sammtidigt är jag så tacksam för att han rör sig så mycket, underbart att känna sparkar och volter. 

Natti natti 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *