Idag har vi haft snyggodag, ja nästan i alla fall. Fredrik var hos Angelica på klippkompaniet i morse och blev snygg i håret och efter lunch gick jag till henne så fick hon fixa mitt med. Blev jättenöjda båda två!! 

  
 Före så var det lite längre, tråkigare och typ en och samma färg. Nu blev det betydligt fräschare med ny mörkare färg i botten och ljusare mot topparna. 

Man känner sig som en ny människa! Och dessutom tycker jag håret håller sig fräscht så mycket längre efter klipp och färg. Försöker att inte tvätta det oftare än var tredje dag och nu kommer det inte vara några problem alls. 

  Kasst gult ljus i köket, men orkade inte fota någon annanstans. Fick maten serverad när jag kom hem, sen att köket jag städade igår var helt upp och ner…ja det får jag ta helt enkelt;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *