Denna måndag startade väldigt effektivt får jag lov att säga. Startade dagen med dusch och frukost. Siri badade igår så hon slapp duschen. Sen iväg till dagis med henne. Direkt fram till Netto…jag var ute efter en matta men dem hade bara två beiga kvar och jag ville ha en mörkare. Men lite förvaring fick följa med hem. 

Efter netto åkte jag hem och fyllde bilen med tidningar och sorterat skräp innan jag åkte till Åvc med hela bagaget fullproppat. Tömde av det och kände mig sisådär ett ton lättare. Åkte sedan och köpte lunch tills Fredrik kommer hem. Nu sitter jag i soffan och ska försöka virka lite på en beställning jag fått. 

Resten av dagen lär inte bli lika effektiv kan jag meddela..för nu är jag helt slut. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *