Vi vaknade strax efter att Fredrik gått till jobbet. Men Siri ville ligga kvar en stund så det gjorde vi. Sen på FM fixade vi två kort och slog in presenter till Kusin Wilma och kusin Matilda. 

  Man kan göra mycket med washitejp. 
Sen packade vi inbokad i bilen när Fredrik kommit hem. Så åkte vi till Lillebror. Där var mamma och pappa, men även Susanne m familj. Blev en spontanlördag kan man säga. Sen blev vi kvar där efter att dem andra åkt hem så Siri och Eliiah kunde leka. Dem är så härliga tillsammans. Och Siri fick äntligen träffa Atlas med. Kärlek vid första ögonkastet kan jag säga. 

 
Så våran Lördag blev riktigt mysig. Sen åkte vi hem och hämtade upp Rocky som fått vara hos Farmor och Farfar, tack snälla för hundvakten!!:) 

Mellon drog igång igår och vi tittade, Siri somnade men tyckte låten med harpan eller vad det var är vacker. Hihi så roligt att höra hennes små kommentarer. 

Just nu är S&F på gympan. Siri skulle bestämt ha sin dansdräkt så jag tror aldrig mer hon kommer vilja ha något annat på gympan. Jag ska försöka virka lite men först får det bli disk. 

En härlig Söndag önskar jag er…ingen måndagsångest här inte;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *