I fredags blev det inte riktigt som vi tänkt oss. 

När klockan var 13, så åkte jag och Siri mot Lidéns och hämtade Fredrik. Sen åkte vi till Skövde och kikade på Skötväska på babyproffsen. Så himla svårt! Varit inne på en Elodie Details men tycker dem är dyra och inte så jätte praktiska. Kikade även på en skip hop, verkar bättre i storlek. Sen var det någon väska med ett märke jag inte kände igen, men som hade bra förvaring. Vill gärna ha en med ”skötbädd” och bra förvaring så man hittar lätt. Men inte heller för stor och klumpig. Så ja vi letar vidare helt enkelt. Måste testa den på vår vagn med.

Sen åkte vi till Elins Esplanad och där blev det en tur till förbutiken först och lite snabblunch med korv i bröd. Innan vi gick mot br. Vi hittade kusin Isaks present ganska fort och Siri hittade en rolig sak för sin hundralapp. Och sen hittade vi halva Kusin Wilmas present. Det fick bli en whiteboardtavla! Hon är nämligen precis som Siri och älskar bokstäver och vill skriva och då är ju det perfekt så slipper man slösa hundra papper;) Den andra halvan av presenten hade vi bestämt sedan innan och den köpte vi på Cubus. En gul collegetröja med My Little Ponny på. 

När vi var inne på Br började Fredrik se riktigt risig ut. All färg försvann från ansiktet och han började kallsvettas och må riktigt illa. Jag sa till honom att ta med vattenflaskan och gå och sätta sig utanför på bänken och ta det lugnt. Men han blev inte bättre. 

Läskigt! Och inne på Cubus såg han inte heller pigg ut. Så det fick bli dem två butikerna innan vi satte oss i bilen igen. Tur jag har körkort för han hade inte kunnat köra hem. Blev orolig för att det kom så plötsligt, vi tror att yrseln beror på dem små akupunkturnålarna han haft i öronen tidigare under dagen. Men vi var ju inte helt säkra. 

Vid 17 tiden var vi bjudna på mat hos Sandra och Tomas och Tage och vi hade sett fram emot detta så himla mycket. Men med en illamående likblek och yr Fredrik så vågade vi inte chansa att det inte var magsjuka eller liknande på gång. Så därför fick vi ringa upp till dem och berätta att vi istället fick åka hem och bädda ned sjuklingen. Siri blev hjärtskärande ledsen och började gråta för hon hade ju längtat så efter Tage. Men vi löste det på så vis att jag och hon sprang upp lite snabbt och lämnade Tages present i alla fall. 

   
 På vägen upp så sa Siri att hon tyckte vi kunde stanna en liten stund i alla fall, för pappa kunde minsan sitta kvar i bilen. Ett lockande förslag men kanske inte det snällaste. Så vi lämnade presenten och sedan gick vi ned till sjuklingen i bilen igen. Måendet var inte alls bättre och han frös och låg under en jacka hela vägen hem. Jag ville först åkt till akuten eller jouren för att kolla upp det. Dels för att vi ju redan var i Skövde, och mest för att han aldrig blir så här dålig och absolut inte har yrsel och jag var oroad över det. Men han vägrade så vi åkte hem istället. Han bäddade ned sig i soffan och somnade. Jag och Siri lekte med hennes nyinköpta sjöjungfru och hon var så nöjd. 

Sen gjorde vi det lätt för oss och beställde hem kycklingspett från grekresturangen. Supergott var det och vi fick även liv i Fredrik så han åt han med. 

Så vår fredag blev inte som vi tänkt men den fick bli så bra den kunde bli ändå helt enkelt. 

Och på Lördagen mådde Fredrik bra igen som tur var. Så vår lördag blev betydligt roligare som tur var:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *