V 34 (33+0)

  Fredagar är dagen vi hoppar in i en ny gravidvecka och det känns som om det är fredag jämnt!
Veckan som varit har ju jag tillbringat utan jobb då min GP blev beviljad fr.o.m. 1/2. Känslan är fortfarande overklig men härlig. Dock har vi haft en vecka som ändå varit lite stressig och fylld med aktiviteter så vila har det inte blivit. Men det är ändå skönt att vara på hemmaplan.

Jag känner mig helt ok fortfarande och bebisen i magen är en livlig krabat som försöker ta sig ur rakt igenom huden känns det som. 

Jag har svårt att somna…men desto lättare för att sova! Minns att jag hade så ont i både höfter och rygg med Siri och att jag inte kunde ligga skönt på något sätt alls i sängen, men denna graviditet har vi ju faktiskt en annan säng och den är underbar. Och ger bra stöd för rygg och höfter. Är så tacksam att vi köpte en större och bättre säng för några år sedan. 

Kroppen är fantastisk och än så länge har jag inte fått bristningar, dem kan ju dock komma sista veckan som med Siri. Men äsch lite tigerränder är bara coolt. 

Foglossningen är ok, har känner av den mindre denna veckan. Misstänker att det beror på mindre aktiviteter på stegar.

Känner mig svullen från och till så vi får se hur länge vigselringen får sitta kvar, än så länge är det inga bekymmer att ta av den, snarare att den blivit för lös så som sagt inga problem än så länge. Fötterna känner jag av ibland, så kanske får införskaffa stödstrumpor ändå som många hyllar. 

Sen börjar det bli dags för lite förberedande packning av förlossningsväskan. Och att tvätta upp lite babykläder. Det får bli nästa veckas projekt. Idag ska jag införskaffa ett par nya loosepants och några långa linnen från jobbet. Sen är det nog dags att kika på amninsbh m.m men det får bli en annan dag. 

Känner egentligen ingen direkt stress men vill så gärna förbereda lika mycket som sist. Men nu går veckorna på tok för fort och dessutom har jag ju en blivande storasyster med mig på dagarna så arbetet blir nog inte lika effektivt som innan. Bara att ta en ska i taget helt enkelt. 

Som sagt v 34 idag och det närmar sig bf med stormsteg. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *