Försöker få ordning här hemma, dock fixar jag både lite här och där men blir liksom inte klar någonstans. Är det bara jag som gör så? 

  Fick upp en liten ”tvättlina” i lillebrors hörna. Så den ljuvliga ”L som i Lillebror”kom upp. Även ett par söta strumpor som säkert kommer vara för stora. 
Siri bjöd in mig på kalas i hennes rum. Hon fyllde 30 år idag nämligen. Hon dukade upp så fint och hade fixat ett presentbord och la fram fika. Det är mysigt att leka med henne även om jag känner att jag gör det alldeles för sällan. Men ibland måste man lägga alla måsten åt sidan och ta vara på nuet. Den här tiden vi har tillsammans kommer ju inte komma tillbaka. Däremot kommer dammråttorna finnas kvar, så det är inget särskilt svårt val.

Efter en stund med lek så plockade jag iordning i Siris rum, där det mesta har en tendens att hamna på golvnivå. (Lite måsten får man göra) Inte helt perfekt för mig att plocka upp från golvet känner jag. Fick massa sammandragningar så det blev till att vila lite. 

  Lillebror har varit väldigt livlig i magen idag. Och vass…om nu en bebis kan vara det. Tror det varit mest armbågar och knän som använts idag. 
Det är ju torsdag så det fick bli pannkakor till kvällsmat i vanlig ordning…följt av ett skumbad för Siris del. Hon var helt galet trött och höll på att somna innan vällingen. Vi gick upp och la oss i våran säng och hon somnade på två sekunder. Finns inget mysigare än att krypa ned bredvid en nybadad Smula. 

När Fredrik kom hem från bågskytteträningen så gick jag ned och sitter just nu i soffan och ska ta tag i lite virkning. 

Passar på att kika på black Widows följt av x files. Tv-kväll!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *