Japp då har jag sk. Egentid helt enkelt. Så jag har fixat i tvättstugan. Plockat iordning lite i hallen. Packat ihop sådant som ska till Åvc…pratat med en fin vän…fixat lunch till mig och Fredrik…kollat instagram och Facebook…ätit lunch…tvättat…jag har även suttit lite i soffan. Så nu ska jag snart hämta upp Siri på dagis igen. Fem timmar går som tur är ganska så fort. 

I eftermiddag ska vi fortsätta fixa lite här hemma. Så Siri vill nog pärla lite undertiden jag rensar köksskåpen. 

Imorgon FM ska vi två till Åvc har jag tänkt. Så vi kan få lite mer utrymme här hemma. Låter som om vi bor på en soptipp..riktigt så illa är det inte…men vi har en hel del onödiga prylar i skåp och lådor som vi inte använder och dem kan vi lika gärna lämna på Myrornas och Åvc. 

Så idag kommer hallen få vara belamrad med tidningar och annat som ska åka imorgon. 

  Skrapade fram ett litet hjärta som Siri kunde kika ut igenom förut. Här låtsassover hon. Sötnosen! Det var helt galet svårt att skrapa bilen när vi skulle till dagis. Men som tur är frostar den av sig ganska snabbt och jag behövde bara skrapa framrutan och sidorutorna på ena sidan då dem andra var helt frostfria. 
Redan fredag imorgon!!! Det innebär ny gravidvecka för oss. Stoppa tiden lite tack!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *