Åh så gott kanske ni tänker, grillade på sommaren med en god sallad till. Fast det är verkligen inte sådana revben jag menar. Oh nej…jag tänkte prata om mina revben. 

När Siri låg i magen kände jag mest sparkar neråt eller åt sidorna men inte så mycket uppåt. Denna lilla bebis älskar att simma runt i hela magen. Och att sparka, klättra och nicka rakt mot revbenen hör till favoriterna tydligen. Haha. Alltså det gör riktigt ont ibland men mest känns det obehagligt och jag har lite svårt att hitta en skön sittställning. Några tips? 

Idag ska vi ta en slänga skräp vända till Åvc och sedan blir det en tur till Frisören för Rockys del. Vi andra åker till hem och hobby under tiden. Fredrik älskar det stället!!(INTE) Jag ska köpa lite tyg som ska bli filtar tror jag. Vi får se helt enkelt vad det blir. 

Solen har kikat fram en del idag och det är ljuvligt…dock är fönstren otroligt skitiga!! Ajdå…får bli ett senare projekt. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *