Innan Siri ens var född så köpte vi en sängmobil som gick i rött, vitt och svart. Även matchande babygym i samma serie från Gekås. Vi ville ha något neutralt men ändå lite färgglatt då vi bestämt att rummet skulle gå i just dem färgerna. 

  Här ovan ser ni några av figurerna. 

Men så fick Siri så fina påslakan av farmor och farfar i Julklapp det året, så jag bestämde mig för att försöka virka matchande ugglor till sängmobilen.

  Så då fick den se ut såhär istället. 
När Siri blev äldre så plockade vi ju bort mobilen, men nu har vi tagit fram den till Lillebror istället. Hans hörna går i grått och vitt(vi vet ju faktiskt inte helt 100 om det är just en lillebror) och så ska vi bryta av med lite ”smutsiga” pasteller är det tänkt. I brist på rätt färg på garnet så virkade jag nu ikväll fyra ugglor och ett hjärta. Allt efter eget hittepåmönster. Och jag måste säga att det faktiskt blev riktigt fint. 

  Svårt att fota i ett mörkt rum, men hur som helst så använde jag två gråa nyanser och så vitt. Första gången jag ger mig på ett hjärta, men måste säga att det inte var så svårt som jag trodde. Istället för stora runda ögon fick ugglorna sova istället. 
Nu har jag klarat av några projekt på min virklista!

  • Sängmobil✔️
  • Filt✔️
  • Kanin: vit med gråa öron.
  • Vagnsmobil, ev hjärtan eller annat. 

Det är roligt att kunna virka faktiskt. Sen är det ju ingen som har exakt lika dan. 

Nej nu får det bli till att sova lite. Blev sent idag då jag så gärna ville göra klart sängmobilen. Men vi får ta lite sovmorgon imorgon(eller rent tekniskt idag) helt enkelt. Då är vi ju lediga hela familjen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *