Igår kväll åkte jag in till Skövde och mötte upp alla fina Cubustjejer på Glädje. Ni kanske tycker att vi är ute och äter ofta? Det är vi! Haha. Att jobba på Cubus har sina förmåner och det gillar vi. 

För min del blev det Högrevsburgare med ostkräm och handskurna pommes till varmrätt och självfallet créme brullé till Dessert. Supergott!! 

Och inte nog med att vi var ute och åt god mat. Nej jag blev även lite firad nu när jag går på min mammaledighet. Vilka fina kollegor jag har! Och vilket kreativt gäng vi är egentligen. 

  Helt fantastiska presenter. Presentkort på ansiktsbehandling som jag ska nyttja när jag känner mig som gråast av sömnbrist som tvåbarnsmor;) kortet har Paulina gjort, hon är så duktig på allt sådant där. Och byxorna och mössan har Maria sytt. Helt fantastiskt fina!! Och jag bara älskar tyget. Hur fint som helst. 

  Finaste kollegorna/vännerna!!! 

På vägen hem så hade det hunnit komma lite snö och temperaturen hade sjunkit någon grad under nollan. Så det var rätt halt! Så snabbt gick det inte…men hem kom jag! Och det är huvudsaken.

Jag kände mig lite sådär extra fin igår faktiskt. Har ju redan tjatat om att jag älskar min mage och allt sånt där. Och med lite extra jobb på utseendet kände jag mig som sagt lite extra fin. 

  

 V33! Tycker det är roligt att det inte syns alls framifrån på denna bild…

  Men från sidan syns det desto mer :)  Nya kläder från cubus såklart. Perfekt mode nu när jag har stor mage. Tunikan har nämligen sprund i sidorna och är lite längre. Byxorna är en mix mellan haremsbyxor och kostymbyxor..svårt att förklara men galet mjuka och sköna är dem. 

Idag är det Söndag och Siri hade återigen feber i natt så vi ställde in våra shoppinggalleria idag. Istället blir det en hemmadag med fortsatt pysslande. Och sen även lite städ för min del. Hur spenderar ni er söndag? 

Kram Angelica 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *