Idag är alltså min första dag med beviljad GP och det känns inte fyskam det inte. Är fortfarande oerhört tacksam för att den blev beviljad. 

Idag var det tänkt att Siri skulle börja sin första 15 Tim vecka, men så blev det inte. Hon har nämligen varit krasslig och haft feber från och till sen i torsdags och i helgen mådde hon bra för det mesta men hade nog även feber en av nätterna. Natten till idag kraxade hon mest så vi bestämde att hon fick vara hemma med mig istället. Hon var inte direkt ledsen över det heller kan jag meddela, skönt att ta igen sig en extra dag. 

Kl 11 hade jag ett besök på Mvc och dit fick Smulan såklart hänga med. 

  
Här satt vi i väntrummet en stund…och pratade lite innan det var vår tur. 

Mvc besöket fick kanonbra. Blodtrycket var helt normalt likaså socker och alla de andra proverna. Ja alla förutom järnvärdet som ju var lågt(vet varför..jag har glömt bort tabletterna) Min vikt låg på +4,7kg sen inskrivningen och det var väldigt bra tyckte hon…jag med! All belastning är dålig för min kropp och extra kilon klarar jag mig gärna utan. När jag väntade Siri gick jag upp totalt 15 tror jag men är inte helt säker. Magen mättes och den ligger nu precis på medelsträcket. De första mätningarna för några veckor sedan hamnade på övre gränsen så nu har det rättat till sig. Lillebrors hjärta slog på i bra fart med. Siri satt med mig på britsen och hennes ögon blev stora som tefat och leendet så brett när hon fick höra hjärtljuden. Så mysigt att ha henne med. 

Efter Mvc besöket lovade jag att vi kunde stanna i Bvc väntrummet lite så Siri kunde leka, vilket vi gjorde innan vi hämtade upp Fredrik på jobbet. Nu har vi ätit lunch, Fredrik har åkt tillbaka till jobbet och nu tar vi andra en vilopaus vid tvn. 

Denna veckan ska bestå av mest städ och tvätt har jag tänkt. Och en del röjande. Vill få plats ordning och utrymme här hemma. Vi har alldeles för mycket saker! Så några vändor till Åvc har jag planerat in. Jag bara älskar att lämna saker där!!

Kanske ska försöka sy lite med. Testade min nya symaskin igår och sydde upp köksgardinerna och kan säga att jag älskar den!! Vill ge mig på ett lapptäcke..får se om det är genomförbart. Kanske inte just denna veckan men hur som helst. Lite virkning ska jag unna mig med. 

  
Ja ni hör ju…jag har stora planer för mina lediga veckor;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *