Siri fick feber i torsdagskväll och var hängig igår men mådde bättre. Inatt fick hon feber igen, men den försvann utan hjälp av alvedon. Så idag har hon varit ganska pigg ändå. Det var tur det för vi hade lite pyssel vi skulle göra idag. Vad vi pysslade kommer ni få ta del av längre fram. 

Denna vecka har varit lite hektisk med jobb och annat runt omkring. Och idag blev det som sagt pyssel för mig och Siri. Fredrik var iväg på sin första bågskyttetävling, så han åkte tidigt imorse, men kom hem för en stund sedan. Det hade gått hyfsat ändå tyckte han. Och det var ju faktiskt hans första tävling. Så vi är stolta över pappan i familjen!!

I och med att Fredrik kom hem så pass tidigt så kan jag ta god tid på mig att göra mig iordning. Så nu ska jag snart ockupera badrummet..jag tänker skrubb och hårinpackning…ljuvligt. Och sen kan jag dessutom lägga ner lite extra energi på makeupen. Idag kan det behövas kan jag säga. Känner mig grå. 

Håret kan jag inte göra så mycket åt, men har bokat klipp och färg hos Bästa Angelica på klippkompaniet i början av februari. Räknar ner dagarna! 

Ikväll är det dags för middag på stan med bästa kollegorna. Glädje fick det bli även denna gång. Så nu har jag kikat på menyn men absolut inte bestämt mig för vad det blir för mat. Det får ge med sig ikväll helt enkelt. 

Nej nu måste jag sätta vart.. Kanske får det bli en bild senare på magen i v 33…kan nog bjuda på en när Jag gjort mig iordning;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *