Plan 1 vi hade för dagen var att hälsa på min fina vän Sandra och hennes Tage, men dem blev tyvärr sjuka och fick ställa in. 

Plan 2 var att jag och Siri skulle åka till barnens hus i eftermiddag och leka i flera timmar. Det fick vi ställa in eftersom Siri igår blev krasslig och fick hög feber. 

Så ja med inställda planer tillbringar vi dagen hemma och kryar på oss lite så Siri förhoppningsvis är pigg imorgon igen. 

Vi som ändå varit hyfsat fria från sjukdomar nu sen jul i alla fall. Hur blir det sen när man har två dagisbarn undrar jag..dem kommer säkert inte ha synkade sjukdomar direkt. Phu…

Nej nu ska jag lämna soffan och testa lite kläder jag köpte igår på jobbet. Har en mycket begränsad garderob just nu även om jag kan ha mycket av mina vanliga kläder som tur är. Än så länge har jag bara köpt två gravidjeans och ett par gravidtights och en T-shirt. Resten är vanliga kläder…mest från cubus. Jag har inte heller gått upp lika mycket än som med Siri så kanske klarar jag mig med vanliga kläder..får bli mycket linnen och koftor i slutet;) Eftersom Siri föddes i slutet av Juni blev det väldigt mycket haremsbyxor och långa linnen mot slutet…det känns ju dock lite kallt den här årstiden…men får helt enkelt välja de lite tjockare varianterna och sen även ha en tröja över helt enkelt. Känns onödigt att köpa en hel massa gravidkläder som inte kommer användas mer än någon månad. 

Hoppas ni får en fin dag trots halvtråkigt väder. Men snöslasket är borta i alla fall:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *