Tänk nu är jag ledig från jobb i över ett år framåt. Det känns helt fantastiskt sammtidigt som det känns lite småkonstigt. Jag älskar mitt jobb och mina kollegor så det känns tråkigt att inte träffa dem lika ofta, men sammtidigt får jag så mycket tid med familjen och det  är ju ljuvligt. 

Nästa vecka ska jag ta tag i hemmet med allt vad det innebär. Vill bringa lite ordning i våra dysfunktionella garderober. Det kommer ta sin tid!

Denna veckan (det som är kvar av den) ska jag försöka ta det lite lugnt. Känner att jag behöver det. Lite annat kommer såklart få ta plats med. Om Siri är pigg i morgon så ska vi till Barnens Hus! Och på Lördag kväll ska jag ut och äta med jobbet. På Söndag kanske vi tar en shoppingrunda..många som fyllt och fyller år just nu så lite presenter ska inhandlas. Men orkar vi inte det på söndag så finns det ju fler dagar:) 

  
Siri och Rocky myste ner sig i soffan nyss. Tycker det är så härligt att se hur mycket dem älskar varandra. Och gärna ligger nära nära. 

  
Sen gick jag för att hämta pyjamasen..kom tillbaka till det här. Siri hade stensomnat ihopkrupen bredvid Rocky. Lilla Smulan, det är jobbigt att vara på dagis. Även om hon bara var där 9-15.30 idag så är det ju faktiskt nästa som ett heltidsjobb, och långa dagar tar på krafterna. Skönt sen när hon kommer gå 9-14 tre dagar i veckan. Lite lagom långa dagar. 

Nu ska jag sjunka ned i soffan och kanske slumra lite;) 

Ha en trevlig kväll. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *