Idag jobbar jag min sista dag på över ett år. Får erkänna att jag längtar efter att vara hemma med familjen. Lediga helger och bara kunna göra vad vi vill när vi vill. 

I förrgår fick jag beslutet från Försäkringskassan i brevlådan. Dock hade jag ringt dagen innan och redan fått veta vad det skulle stå i brevet. Jag blev beviljad hel graviditetspenning fr.o.m. 1 februari. Så japp idag är min sista dag på jobbet för en tid framöver. 

Idag ska jag sätta tänderna i kosmetiken. Och det är som julafton för mig. Jag älskar plock och allt sånt. Och nu har dessutom äntligen Depends vårnyheter landat så dem kartongerna ska packas upp direkt på morgonen. Så spännande:) 

Igår fyllde jag på underkläderna i butiken och det var välbehövligt. Och i förrgår fixade jag iordning lagret. Känns skönt att lämna det städat och fint till dem andra två tjejerna som tar över mina avdelningar under min mammaledighet. 
Efter jobbet åkte jag ut till Källefall och hämtade lilla Sirismulan som fick vara hos mamma några timmar. För Fredrik var ute med jobbet:)
När vi kom hem skulle jag lägga in lite saker i kylen…och möts av dem här extra söta sätpotatisarna. Haha. Underbart! Hur trött jag än var så kunde jag inte låta bli att skratta till och le resten av kvällen. Fredrik hade ju kunnat ”skylla” på Siri men han gjorde misstaget att ställa dem så fint på översta hyllan och dit når inte Siri;)

  

Vi var ju på hem och hobby i måndags, och då köpte jag ett vitt sidenband som jag trädde igenom filten. Och det blev faktiskt riktigt fint. Denna är gjord av garn jag bara haft liggandes hemma. Perfekt att virka filt av. 
 

Nej nu ska jag försöka få Siri lite pigg så vi kan göra oss redo för dagis. Jag är klar för jobb. Ute blåser det halv storm och jag är tacksam över att kunna sätta mig i bilen och slippa gå känner jag. Kalla mig lat men det är underbart att slippa gå eller cykla överallt. 

Ha en fin dag allihopa.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *