Det tog tid vill jag lova!! Egentligen skulle jag vilja flytta ut precis allt ur Siris rum och börja om från början men insåg ganska snabbt att det nog inte är någon idé eftersom det inte direkt går att flytta om i rummet mer än såhär. Sängen är lite för stor för det nämligen. 

Hur som helst, efter en hel del sorterande av leksaker (mest låtsas mat och småprylar ) och en liten omflyttning och städ så var det äntligen dags att pynta lite. 

  
Lite julböcker på listerna och en hel del sorterande av böcker i ”blomlådan” Julfikat dukades fram och granen kom på plats. 

  
Bjuder på en bild med kasst ljus, men här ser ni lite mer av rummet. En stjärna ska ståni fönstret istället för ljusstaken men stjärnan låg inte där vi trodde att den var så vi får leta i förrådet någon dag. 

Ska försöka ta lite bilder i dagsljus men ville ändå visa lite redan nu. 

Många tomtar pryder Siris rum, till skillnad mot alla andra rum där det inte finns några alls nästan. Och ytterligare två tomtar står på klädskåpet (samlartomtar från Rolf Lidberg) 

Nu ska jag passa på att vila lite innan resten av familjen kommer hem. Får extremt mycket sammandragningar när jag är runt och flänger och städar. Så lite vila får jag allt unna mig med gott samvete. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *