Vi har längtat från dag ett efter denna lilla bebis. Men längtan blir större och större för varje dag som går. Och jag misstänker att längtan kommer vara näst intill olidlig när vi har någon vecka kvar till bf. Det är nästan lättare att längta efter något som liksom är långt bort än något som är precis snart här. Den som längtar absolut mest här hemma är nog faktiskt den blivande Storasystern. 

Det är många funderingar som snurrar i hennes huvud. Och hon kommer med så roliga idéer och tankar om lillebror att vi inte kan undgå att le. 

  
123 dagar kvar! Lillebror…vi längtar efter dig!

Än så har inte Siri lyckats känna någon av sparkarna utanpå magen, så det är ju nästa stora grej som jag vet att hon kommer tycka är roligt. Jag däremot börjar tycka att lillebror är alldeles för stark redan. Många starka sparkar som överraskar mig varje dag.  Och starkare blir han. 

Nu är det dags för denna trötta preggo att sova lite innan jag efter denna jobbhelg sparkar igång ytterligare en jobbvecka. 

Men på onsdag är vi lediga och Siri ska få spendera dagen med mormor, då jag och Fredrik ska ha lite egentid. En av våra härliga bröllopspresenter (presentkort) ska nyttjas. Vilket det är och vad vi ska göra får ni reda på då. Vi längtar! 

Natti natti

K Ä R L E K T I L L E R A L L A

–Angelica– 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *