I går jobbade jag och direkt efter jobbet hämtade jag upp min lilla familj, så åkte vi till Brandstorp och firade en nybliven 12åring. Mysigt med kalas när man får träffa hela familjen! 

Efter kalaset hämtade vi ut ett paket från Jollyroom fyllt med julklappar och en å annan födelsedagspresent. Sen landade vi i soffan direkt när vi kommit hem.

Jag var helt slut och Siri var på myshumör och ville att vi alla skulle knö ihop oss så tight som möjligt i soffan. Inte mig emot.  

Så här satt vi och kikade på Så Mycket Bättre. Finns inget bättre sätt att spendera sin lördagskväll på! 

Idag är det dags för jobb men jag börjar inte förens kl 13. Så det blev sovmorgon och just nu tar jag det lugnt alldeles själv, eller Rocky är hemma också. Men Fredrik&Siri är på gympan tills jag ska åka till jobbet. 

Ganska skönt att bara ta det lugnt kan jag tycka. Får passa på att samla energi till jobbet sen:) 

  
Jag kan verkligen längta tills dess att jag kommer få vara mammaledig igen. Att få prioritera sin familj och hemmet före att hinna till jobbet och längta hem. Jag gillar att vara hemma. Mest av allt uppskattar jag att vara ledig på just helgerna. Vi har aldrig en helt ledig helg då vi jobbar varannan mot varandra. Så det kommer vi uppskatta allihopa tror jag. Men än är det månader kvar tills att det är dags. :) 

Önskar er en Fin Söndag. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *