Ni vet en sån där dag som regnet hänger i luften, och som mest spenderas inne?! Idag var en sådan dag. Jag kände mig ganska energisk och drog igång med en hel massa projekt och slutförde faktiskt alla! Det är mest imponerande faktiskt. 

Projekt nr 1

Vardagsrummet:

Förra veckan köpte vi ju en trädgårdsbänk som vi skulle sitta och lata oss i trädgården i..gärna i solen. Det blev ju inte direkt alls bra väder efter det så idag fick den stackars bänken flytta in. 

Men det var inte så bara kan jag säga. Vardagsrummet var ganska överbelamrat med Siris leksaker och våra möbler. Så det fick bli en omflyttning helt enkelt.

  

En ganska mörk bild. Men Siris skolbänk som stod vid fönstret innan fick flytta in i högra hörnet bredvid tv-bänken. Brudkistan fick bli bord framför trädgårdsbänken. Och faktiskt så blev det riktigt bra till slut. 

  

Bänken på plats. Det blev ett mysigt litet hörn faktiskt. Tavlorna är så malplacerade men ska ändra på dem. Under bänken står en trälåda som ska slipas och målas vit. Perfekt förvaring för filtar m.m 

Jag älskar att flytta om…eller nej nu blev det fel! Jag älskar när det är klart och rent igen! Och allt står på rätt plats. 

Nästa inlägg kommer handla om sovrummet. Det fick nämligen en makeover idag…äntligen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *