Eftersom vädret inte direkt inbjöd till någon som helst utelek så köpte jag tre biljetter till en bio i Skövde. Det var tre kortfilmer med Alfons Åberg som skulle visas. 40minuter totalt så helt lagom för Siris första biobesök tyckte vi. 

När Fredrik kom hem så åkte vi mot Skövde. Regnet hängde i luften kan man säga. Så det där biobesöket kändes mer och mer rätt. 

Siri var så förväntansfull, vi också. Vi förklarade att det var en stor filmduk och att det blev mörkt innan filmen började och att man fick äta popcorn och att man bara fick prata tyst, så man inte stör alla andra som också ville se filmen.

   

Spännande!

 Popcorn såklart.

   

En familjeselfie i biosalongen, Siri ville mest att filmen skulle börja.

 Åt popcorn hela tiden, dem var ju så goda.

Alfonsfilmerna var roliga tyckte Siri (kanske inte lika roliga tyckte vi, men det var inte för vår skull vi gick på bio) och 40 minuter var alldeles lagom att sitta still och kolla. Hade det varit Tingeling tror jag att det hade gått bra ännu längre. Det var en så mysig eftermiddag med Siri. Som efter bion var förföljd med otur dock. Så med sisådär fem blåmärken och några skrapmärken senare åkte vi hem. 

Vi gick nämligen in på Elins esplanad efter bion och där blev det skor till Lillan (som igår fyllde en hel vecka!) Även skor till oss andra tre blev det. Väl inne på Maxi stod Siri vid kassan och klämde sig på bandet..två sekunder senare trampade hon utanför den där plattan där kassarna ska stå, INTE barn. I det fallet fick hon nog några blåmärken och skrapsår ja. Sen åt vi på McDonalds och där hade hon extremt mycket myror i brallan och for ner på golvet, för att hon stod upp på soffan/bänken och liksom kanade ner under bordet. Galning! Så kan det gå helt enkelt. Men inga allvarliga skador som tur var, men med tanke på att hon får blåmärken lika lätt som jag så lär hon nog få några efter hennes bravader. 

Idag är det söndag, och jag har massor att göra..bäst att sätta igång helt enkelt. 

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *