I natt innan jag skulle sova läste jag uppdateringen i fallet med den saknade Lisa Holm. Det jag direkt läste var att man hittat en kropp, några timmar senare var det bekräftat, Lisa Holm hade hittats död. På något vis har vi ju alla hela tiden hoppats att hon skulle hittats vid liv. Även om chansen minskade för varje dygn. Men man ska aldrig ge upp hoppet. 
Men när man helt plötsligt får det svart på vitt att hon mördats, så går hjärtat sönder. En ung tjej som levt max 20% av sitt liv, en ynka femtedel av sitt liv. Det är så många saker hon går miste om. Som hennes familj inte får uppleva med henne. Det är så fruktansvärt orättvist. Vem ger någon/några rätten att ta en oskyldig människas liv? Vem har hjärta att kunna begå en sådan handling? 

Det som hänt är fruktansvärt och helt oförsvarbart. Det är så fel och så hemskt att jag inte ens kan greppa att det hänt. Mina tankar går till Lisas Familj som mist sin älskade dotter och syster. Till hennes kompisar som mist sin fina vän.Detta lämnar ingen oberörd, och vi är oerhört många som sörjer.

 Jag har läst mycket under dagen där de misstänkta gärningsmännen står i fokus, där det står om deras nationalitet och där människor genast gör detta till ett skäl att förbjuda invandring. Vi är alla lika mycket lika som vi är olika!Tack gode Gud så är det väldigt få människor som bär på sådan ondska som krävs för att begå ett sådant brott.  Vart vi kommer ifrån, vart vi växt upp..inget ursäktar en sådan här handling, INGET! Men för mig är det helt oviktigt vart de som utfört detta kommer ifrån. Jag hoppas dem får sitt straff! Och att dem inser vad dem gjort. Dem förtjänar inte ett drägligt liv! Men jag tycker inte att dem förtjänar någon mer uppmärksamhet än från dem som utreder fallet. Istället lägger jag mina tankar på den unga tjejen som inte fick leva sitt liv. 

Vila i frid Lisa. Jag är så ledsen för att du inte fick chansen att leva ett långt och lyckligt liv. Ord kan inte beskriva den saknad som så många delar nu och för alltid. Sorgen kommer alltid finnas kvar. Du kommer alltid att saknas denna värld. 

Ord kan inte på långa väga beskriva det som hänt. Det som inte får hända..det har precis hänt. Hur kan man någonsin ens försöka förstå?! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *