Det där med blöjor. För några månader sedan så slutade Siri helt med blöjor hemma, och det gick superbra. Sen struntade vi i att ta på blöja när vi åker iväg också. Och inga olyckor.

För två veckor sedan testade vi även på dagis, och vet ni…det har gått kanonbra. Inte en enda olycka där heller. Så enda gången hon har blöja är numer när hon sover, men så fort jag varit iväg och köpt plastad froté att lägga under lakanet för att skydda madrassen så ska hon få sova utan med. Det känns som hon är redo för det och just nu känns det bara konstigt att använda blöja alls. 

Det är väldigt skönt att hon blev blöjfri innan sommaren och att vi slipper kånka med blöjor när vi ska iväg på resan. Jag har märkt att det är väldigt olika när alla barn blir blöjfria. Och nu först var Siri helt med på att bli det. 

Så Hejja våran tjej som börjar bli stor. Nästa vecka fyller hon 3 år!! 

  

-Angelica 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *