Ringarna

Vi började leta ringar för några månader sedan. Och det var inte så lätt får jag erkänna. Fredrik tappade bort sin förlovningsring för Ett antal år sedan så därför kände jag att det inte var något alternativ för mig att behålla min förlovningsring heller, den var dessutom ganska sliten efter 10 år. Och ingen av oss trivs i guld, så rört guld var utelsutet. 

Fredrik ville ha en slät blank ring. Och jag fastnade för alliansringar. Vilket passar finfint ihop. 

Så när vi bestämt oss för vilken typ av ring gick vi och letade. Först funderade vi på titan då det är mer slittåligt än vitguld, men så hittade vi Palladium som är ett material som används i vitguld men som är hållbarare. Så Paladium blev det!

Vi åkte till Skövde och var inne hos två olika butiker, vi fick så vedervärdigt dålig hjälp och otrevligt bemötande att jag nästan gav upp. Den ena visade ringar i 35000krklassen vilket vi redan innan sagt var på tok för dyrt. Och den andre dömde ut oss på direkten då vi sa att vi ville ha Paladium och alliansring. Fråga mig inte varför. 

Så efter att vi typ gett upp, så åt vi lunch. Siri började nog tröttna lika mycket som vi så därför var lunch ett bra alternativ att fylla på med Ny energi. 

Vi kom på att det nog fanns en liten guldsmed vid torget i Skövde. Vi gick dit och hittade Er Guldsmed.

Gick in och möttes av ett leende. Det är en bra start!! Vi berättade att vi letade vigselringar. Då sa kvinnan direkt grattis och började ställa frågor om vad vi tänkt oss. Då kände vi att vi kommit rätt! 

Vi testade många ringar medans Siri satt på golvet och lekte med min mobil. (Och då och då pussade på spegeln..då jag sa till att man inte fick göra så sa kvinnan som hjälpte oss ”det gör absolut ingenting, den fixar jag sen”) 

Jag fastnade för en schalins ring. Av typen allians ring, en slät ring med stenar runt halva. 

Och Fredrik fick en bredare slät ring i Palladium. 

 En lite mörk bild på våra ringar, även Siris:)

  

Älskar min ring, den har 14 små diamanter (en för varje år vi varit tillsammans, vi firar ju inte 15 år förens i december) att den har 14 stenar var en slump men passade ju väldigt bra i och med att vi varit tillsammans i just 14 år. 

En del frågor har jag fått om jag bara ska ha en ring eller två, och längre fram ska jag eventuellt komplettera med en ring till..men har inte funderat klart hur den ska se ut än. Men det lutar åt en smal ”förlovningsring” ev namnring. Men som sagt det blir längre fram. 

  

Min gamla förlovnigsring, som var blank och hamrad förr i tiden;) Och den vackra ringen som Fredrik friade med. Jag fick den dock för många år sedan och det är ett favoritsmycke. Den har tillhört Fredriks farmor. Jag tycker den är fantastiskt vacker. 

Tänk att vi nu är gifta Fredrik!!! 

-Angelica-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *