ja den här dagen sket sig…bokstavligt talat (ber om ursäkt för känsliga läsare) vaknade tidigt på morgonen och då drog det igång. X antal toabesök senare inser jag sakta men säkert att jag inte kommer kunna ta mig till jobbet, förbannad blev jag men det hjälper ju föga. Så denna dagen spenderas i soffan…ja och växelvis då inne på toaletten. Jag har säkert ätit något som jag blivit dålig av…inget ovanligt. Känslig mage kallas det! 

Snart kommer Farmor Linda hit och hämtar Siri. Ursprungsplanerna idag var nämligen jobb för min del, Trädgårdsmässa för Fredriks del och Så Farmor och Farfarmys för Siri. Så alla planer behövde  ju inte ställas in bara för att jag mår kasst. Siri blev överlycklig när jag sa att Farmor Linda kommer och hämtar henne om en stund. Det är ju väldigt mycket roligare såklart än att ta hand om en sjuk mamma. Och även skönt för mig att med gott samvete kunna ta det lugnt i soffan. 

Hur spenderar ni er Lördag? 

  

Ja såhär ser jag…INTE…ut idag, det kan jag säga! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *