vad har hänt sedan sist? Ja livet rullar på helt enkelt. Har inte haft så värst mycket att blogga om även om det varit en hel del roliga dagar. 

I Söndags hälsade jag på min fina vän Sandra, Tomas och deras guldklimp Tage. Vilken underbar liten krabat dem blivit föräldrar till. Och hjälp vad jag själv längtar till att det ska bli dags för ett syskon. Har tänkt på det mycket faktiskt och det som bromsat är såklart min sjukdom. Sen har vi liksom varit så nöjda med just precis som vi har det just nu. Men självklart vill vi snart utöka familjen med ett hjärta till. Vi får se när det blir dags.

Efter mys med Tage begav jag mig till Kryddan där vi Cubustjejer skulle äta lite god mat. Och dessutom fick jag en födelsedagssång och en underbar present. En present som inte bara värmer mitt hjärta. Den hade köpt en gåva i Unicef, sagoböcker till barn som varit med om trauma m.m som en del i läkeprocessen används just sagoböcker. Som sagt en fantastisk present som värmer hela mitt hjärta och själ. 

Igår var det dags för pysseltjejerna att komma hit. Det blev i vanlig ordning näst intill inget pyssel, men det blev mycket prat och jag hade gjort Tacopajer. En mysig kväll helt enkelt. Tänk vi har träffats i så många år nu, vilka roliga minnen vi har tillsammans. Så kul när alla kan. 

  

Idag började Siri dagen med ett bad följt av grötbrunch. Nu är hon på gympan med pappan. 

Och jag passar på att vila lite. Galet trött idag, vet inte om det hänger ihop med att jag slutat äta kortisonet. Jag testar att sluta med det för att se hur värken beter sig. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *