i onsdags hade vi en superhärliga dag! En sån där dag man liksom blir alldeles lycklig av. Vi åkte till Skövde och uträttade lite småsaker och sen gick vi över torget och kände den varna solen, våren är på väg! 

Siri invigde sina nya vårskor och rosa chinos. Och vårjackor hade vi på oss alla tre. Sen att det var svinkallt i skuggan behöver vi ju inte prata om.


Vårt sista besök var på Biltema, och det var ju egentligen vårt viktigaste besök. Vi skulle nämligen testa ut en cykel till Siri. En riktig cykel! Siri var lycklig!

En röd fin cykel med stödhjul fick det bli. 

Planen från början var att hon skulle få en cykel i födelsedagspresent, men så kom vi att tänka på att hon då missar hela våren och större delen av sommaren med att lära sig cykla. Så vi tyckte hon kunde få den redan nu.

I brist på rätt verktyg hemma så mellanlandade vi hos Farmor och Farfar där Fredrik skruvade ihop cykeln. 


Medans jag och Siri värmde oss i solen.


Lycklig är bara förnamnet, en ny hjälm fick det bli också. Inte matchar den cykeln för fem öre men den passar kanonbra till hennes fyrhjuling. 

På kvällen testade vi på att lära henne cykla, vi får öva mera helt enkelt. Vi landade i soffan och efter någon timma ville hon ha välling. Kort därefter fick hon springa på toaletten fyra gånger och sen kräktes hon. Lilla gumman! Jag tror det kan varit mjukglassen som ställde till det, eventuellt kan det varit någon bakterie däri. Igår hade hon feber hela dagen och idag är det som hon aldrig varit sjuk. Dessutom har inte jag blivit sjuk så någon magsjuka var det nog inte hon hade. Men vi chansade såklart inte så vi höll oss hemma igår. Tur i oturen att jag var ledig tisdag, onsdag och torsdag denna veckan. På så vis behövde vi ju inte vabba. Idag är det heller inget dagis för Siri. Fredrik slutar nämligen 13 och jag börjar 15, så vi kör ett litet byte i dörren i princip. 

Det har sina fördelar med att börja sent. Vi har hunnit mysa, Jag duscha och Siri har badat. Och inte att förglömma så har jag stekt pannkakor till sisådär ett halvt land. Snart kommer Fredrik hem och då ska vi äta pannkakor med glass och sylt. Mums!!

Så skönt att hon mår bra igen. Nu vill vi att det håller sig så med! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *