först var det dags för 2,5års kontrollen. Och innan träffade vi på vår BM som vi hade när vi väntade Siri, så roligt att prata med henne en stund. Hon frågade och menade på att vi nog snart ses igen..är det inte dags för en bebis snart tycker du? Påpekade hon så fint. Haha men det får allt dröja lite till!

Samma stol, samma lilla tjej som nu blivit stor. 

Kontrollen gick såklart kanonbra och Siri som först var lite blyg öppnade sig helt mot slutet och pratade på precis som vanligt. Så där fick hon mycket beröm. Växt hade hon också gjort, så nu är hon 93cm lång och väger 13,5kg. 

Efter Bvc var det dags att åka mot Falköping, där passade vi på att luncha på McDonalds.

Det var så mysigt att sitta och prata lite med varandra.

Vi blev klara lite för fort med maten så vi hann med ert besök på Falbygdens Ost med. Dem hade ju mängder med finfina saker.

Sen åkte vi till Sjukhuset och Ögonläkaren M. Jag blev så galet stolt över Siri när hon sa ”jag kan sitta själv idag mamma” och hon hoppade upp på stolen och gjorde precis allt som M sa till henne att göra. Stora tjejen, bara 2,5 men väldigt duktig. 

Sen vände det lite med det duktiga beteendet kan vi ju säga. Vi åkte nämligen fram till centrum en snabbis för ett besök på Kappahl och Lindex. På Kappahl gick det ändå ganska bra kan jag tycka..men hon var inte alls så medgörlig som hon brukar vara, vilket chockade mig lite kan jag erkänna. Men hur som helst så gick det ändå som en dans på rosor om man jämför med hur det gick på Lindex. Hann prata lite snabbt med finaste Rebecca på Kappahl, saknar mina gamla kollegor. 

Vi gick över torget och höll på att blåsa bort, in på Lindex, där Siri löper fullkomligt amok. Tar ett packe klänningar och ska lägga dem någon helt annan stans, och sedan säger att hon ska gömma sig och sätter sig under kläderna..jag fick ta ett allvarligt prat med henne och hon förstod då att hon inte var alls rolig utan bara taskig när hon gjorde som hon gjorde så resten av shoppingturen kallade hon mig ”min Gullemamma ” och var hur snäll som helst. Är tacksam för att man kan prata lugnt och stilla med henne fortfarande..kan ju bli annat bär trotsåldern knackar på…hoppas vi slipper den.

Nu ska jag försöka få något gjort och sen blir det pysselträff ikväll.

Ha en fin kväll allihopa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *