Vi (mest jag kanske) kan hålla på och ändra å fixa i Siris rum hur mycket som helst. Och jag blir aldrig riktigt klar. I dag fick jag för mig att flytta upp Siris Ikea kök. Och efter smärre olyckor och kras i trappan så kom det och alla prylar på plats. Och det blev ju bättre än jag trott från början.

(null)

Och bäst av allt: Siri tyckte det blev hur bra som helst. Skönt att ha de flesta sakerna på samma ställe liksom. Dessutom börjar vi få tillbaka vårt vardagsrum. Det har ju varit lite överbelamrat i sisådär två år nu, så skönt att vi nu kan flytta upp sakerna och Siri kan leka med dem uppe, och vi är ju i hennes rum mycket mer nu än när hon var liten.

(null)

Risken är ju dock att en del saker inte får plats sen när hennes stora säng kommer på plats. Men då får vi väll flytta om igen helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *