Jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är för att få vara mamma. Mamma till världens underbaraste lilla tjej som dessutom har det största hjärtat man kan ha. I juni 2012 förändrades våra liv, för oss var det inte världens omställning utan snarare kändes livet mer komplett. Vi hittade in i våra nya roller väldigt snabbt och lätt vilket nog berodde på att Siri var väldigt efterlängtad och planerad, det gjorde allt mycket lättare tror jag.

Tänk så jag längtade efter att vi skulle bli med barn, och ha en egen liten bebis som bara var vår, och som var en perfekt blandning av mig och den jag älskar mest i hela världen.

Jag vet inte hur jag ska förklara det, men det kändes så rätt när jag blev mamma, som om det var just precis det som jag var ämnad för. Och jag är stolt men inte förvånad över att vi klarat det så bra. Vi är ett dreamteam jag och Fredrik, så är det bara 😉

(null)

Att komma hem till Fredrik, Siri och Rocky det är ren och skär lycka. Och att få lyssna på Siris alla berättelser (ja en hel del är påhittade) är något jag kan längta efter en hel dag. Vi har självklart våra duster med, men det hör till livet tycker jag.

(null)

Kan ni tänka er, i år har vi varit tillsammans i 15 år, det är stort tycker jag. Det som kanske är allra bäst är att jag kan bli sådär bubbligt nykär fortfarande, det är härligt det.

1 comment on “Lycka”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29