Efter en långhelg startade vi igår en ny vecka, och vi är vrålförkylda! Jag nyser och hostar/harklar mig och Siri är snorig och har lite ont i örat (säger hon, men det går magiskt över ganska snabbt) Som tur är så är det inventeringsvecka för min del och även dagisfri vecka för Siri (så gott som, hon var där igår bara. )

Måndag: Dagis
Tisdag: jag är ledig
Onsdag: Fredrik ledig
Torsdag: jag ledig
Fredag: Fredrik jobbar 8-13 och jag 15-20.15 vilket ju innebär att vi bara gör ett skiftbyte i dörren.
Helgen: jobbar jag 10-18.15 & 10.30-18.15 så den är det inte mycket med förutom jobb för min del.

Så det blev ju inte många dagistimmar det inte. Men vad gör väll det?! Vi trivs bra hemma med.

Idag ska vi städa och tvätta lite, jag är sugen på att möblera om lite.. Men vet inte riktigt hur.. Tåls att tänka lite på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *