Igår spenderade jag & Siri hela dagen tillsammans. Vi åkte till Skövde och hälsade på Sandra & Magen..inte långt kvar tills bebis kommer nu. Jag längtar så himla mycket♡ Vi blev bjudna på underbart god mat (älgfärsbiffar m.m) Siri vräkte i sig, mest av brockolin dock. Det har hon då inte fått av mig (jag har lite svårt för den otroligt nyttiga grönsaken) Sen prata vi massor, mycket bebisprat såklart. Efter några timmar åkte jag och Siri in mot centrum, jag lämnade in min klocka på lagning och så passade vi på att ta en fika på gräddhyllan.

image

Siri valde en chokladboll, den var enorm!! Vad är poängen med en så enormt stor chokladboll undrar jag?! Siri var däremot överlycklig och åt upp hela!! Sen gick vi in på Lagerhaus och där var Siri lika exalterad som jag, älskar Lagerhaus! ” åh titta på den här mamma…åh det här..åh det va fint!!” ” Jag vill ha små söta burkar!!” Och när vi kom till presentpapper så pekade Siri ut alla som jag redan har här hemma, det har hon stenkoll på eftersom hon hjälper mig att slå in alla paket!:)

image

Efter att vi hämtat ut min klocka gick vi över gatan in på sparsmakat där Siri ville titta på allt….med händerna! Lite nervigt var det kan jag meddela för det finns ju en del ömtåliga saker. Äntligen har vi köpt detta fina set från design letters..bara tallriken som saknas(blev nog ett litet missförstånd där när jag försökte berätta vad vi ville ha sammtidigt som jag höll koll på den extremt klåfingriga lilla damen jag hade med mig) Så nästa gång får det bli en tallrik (på bildennär muggen, skålen&djup tallrik)
Siri älskar bokstäver så dem blir ju helt perfekta♡ När killen i affären slog in dem i silkespapper säger Siri sådär lagom högt ” Det där blir fett mamma! Fett snyggt!” Vart får hon allt ifrån? Kan ju nämna att vi faktiskt aldrig använt det uttrycket så från oss har hon inte fått det. Haha

Vi har haft en tokmysig dag tillsammans och jag är så otroligt stolt och glad över att Siri är precis som hon är. En roligare och klokare liten tjej får man leta efter♡Oerhört artig och med ett hjärta så stort så stort♡

image

Älskar mitt liv, min familj! Att få vara lyckliga tillsammans, vara kära varenda dag, att bråka om små oviktiga saker och att få le från morgon till kväll. Med kärlek & glädje kommer man långt!

image

(Bild lånad från pinterest)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *