I säkert 1 år har Siri från och till gjort sina behov på pottan och nu på senare tid även på toaletten(vi köpte en supersmidig insats man lägger mellan toan och ringen, 12kr på Gekås) Men det är numer snarare en kamp än tidigare då hon gladeligen sprang till toan. Och hon älskar sina blöjor! Vilket försvårar läget ännu mer. Så idag ritade jag upp en liten planch, eller jag tog ett helt vanligt pysselpapper och sen ritade jag dit lite siffror m.m Det blev ett typ av belöningssystem. När hon fått ihop 10 stjärnor & hjärtan får hon välja en present i lådan (som vi ska måla imorgon) och när hela pappret är fullt så ska vi hitta på något roligt tillsammans. Om hon får bestämma så blir det nog Stellas lekland eller badhuset.

image

Pappret med djuren hade jag hemma, stjärnorna och hjärtarna köpte jag igår på coop.

image

Klart! Den sitter numer uppklistrad på dörren i badrummet. Och än så länge har det gått kanonbra. Två kiss på toan och inga missöden i trosorna. Heja Siri!

Hoppas på att hon blir blöjfri snart. Det är lite halvkrångligt nu dock med overall m.m men det borde gå ändå…några missöden får man ju räkna med;)

1 comment on “Heja heja Siri!!”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29