Det är faktiskt otroligt lyxigt att vara ledig fredag, Lördag&Söndag!.

I torsdags jobbade jag 7.30-16  och hängde om hela babyavdelningen. Det blev faktiskt riktigt bra. Men det blev en ganska lång dag och mycket klättrande på stegar så min högerfot mår inte alls bra..ankeln är dubbelt så tjock som den vänstra så den är helt klart inflamerad och överansträngd..men hoppas det går över fort. Och som tur är så gör den inte så fasligt ont heller den är mest instabil och jag trampar lätt snett vilket inte är så bra. Nog om det!

Igår fick jag & Siri för oss att göra pannkakor till lunch. Men vanliga pannkakor går ju bra för oss vuxna men för Siri ville jag göra något speciellt. Så jag la i pepparkaksformar i stekpannan och fyllde dem med den sista smeten.

image

Resultatet blev en ekorre, en kanin och två igelkottar. Siri älskade dem och dem smakade lite sådär extra bra bara för att dem inte var runda och vanliga.

Sen på kvällen när Fredrik slutade jobbet så köpte vi med pizza och åkte ut till min Lillbror. Tycker om hans lilla hus, och det gör Siri med!! Efter pizzan hjälpte Siri till med att ta bort julgranen och sen flyttade vi om hela vardagsrummet. Det blev kanonbra!!

image

Fin gran! Våran som inte skulle barra hade knappt några barr kvar när den till slut landade på gräsmattan.

Det blev en helkväll hos lillebror, och vi åkte inte därifrån förens vid 23 tiden, inte konstigt att Siri sov till 10 idag;)

Tanken var att vi skulle fram och dansa ut julen på torget idag vid 11, men då Siri tog sovmorgon så skippade vi det i snöblasket och istället tog vi en lugn förmiddag här hemma. Vid lite över 12 tog vi bilen till stan och gick in på Tre Får. Siri såg nämligen vad Eliiah ska få i födelsedagspresent, och hon ville ha likadant.

image

Han ska få plåt med bullar från jabadabado, pitabröd från Hape och ett fint pussel från Mandarin.

Det som Siri absolut ville ha var pusslet och bullarna. Så det var målet för dagen. Hon fick nämligen en 100 lapp i julklapp och sedan hade jag ett fullt stämpelkort som innebar 150kr rabatt. Det är ju kanonbra med det där stämpelkortet. Tyvärr var bullarna slut men Siri valde en tårta istället och så pusslet såklart. Efter leksaksaffären åkte vi ned till Lidéns och busade lite innan vi köpte med oss mat och åkte hem. Nu i eftermiddag har vi hunnit sova hela familjen och jag har städat lite inför lördagsmyset. Vi är lite trötta och slöa så en hemmakväll bara vi passar oss utmärkt idag.

image

Inte alla som ville le på kortet;)

Vad gör ni denna blåsiga Lördag??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *