Alltså kan det bli drygare tänkte jag när jag gjorde de sista faserna på körkortsfrågorna..svaret är jajemen för sen är det meningen att jag ska sitta fast på samma förbannade repetitionsfas x antal gånger!! Men nu har jag i alla fall klarat första repetitionen, bara två kvar för att komma vidare. Såklart lär jag mig massor på att göra om och göra rätt, men det är allt lite tröttsamt emellanåt…

image

Lite sisådär med skärpan…min alltså, tror jag lämnade hjärnan på jobbet idag faktiskt.

Det vankas jobbhelg, och imorgon kväll ska vi till min fina bästa kompis Sandra och hennes sambo. Det är gamla gänget med respektive som äntligen ska träffas. Ska bli jätteroligt faktiskt. Käka lite god mat och prata har vi tänkt. Siri får hänga med men till Rocky har vi fixat två förkylda hundvakter.

Den kommande veckan är betydligt lugnare än denna veckan. Och jag ser fram emot några LEDIGA dagar utan en massa måsten, det är stressande att ha så mycket inplanerat hela tiden. Och jag längtar efter att bara få vara hemma med Siri, och på onsdag är även Fredrik ledig. Skönt♡

Ne nu ska jag läsa ännumer teori tänkte jag..överinlärning tänkte jag.

Trevlig fredagskväll♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *