Man kan väll omöjligt börja förtidigt med att köpa och slå in julklappar?!?!
Igår var jag&Lena i Ullared och hjälp vad vi shoppade. Mem ärligt talat fick jag tag i hur mycket som helst. Och en hel del julklappar till Siri.
Dem är nu inslagna och klara och jag kan knappt bärga mig tills hon får öppna alla klappar.

I år har vi (kanske mest jag..!) valt att göra en adventskalender så hon får en liten klapp varje dag i december, ända fram till Julafton. Klapparna har jag köpt på mig lite då och då, när jag stött på något som jag tyckt det stått Siris namn på. En stor blandning blev det, men i stort sett är det mycket Mimmi saker, lite McStuffinsprylar och pyssel i olika former. När vi var på Island köpte jag två julgransdekorationer som hon också kommer få i kalendern. Jag tycker det känns onödigt att bara köpa massa mixade saker som aldrig kommer till användning, så alla klappar är noga utvalda såklart.
☆☆☆
Förra veckan när jag hade lite dötid i Skövde köpte jag ju papper med, så idag kunde jag slå in nästan alla julklapparna. Några har jag ej köpt än och en ska vara hemmagjord så den har jag kvar med.

image

image

Rosa paket blev det, och som ni ser var det lite nyttosaker med;)

Den stora lite dyrare grejen som Siri får är en McStuffin Docka, hon älskar McStuffin och vill gärna titta på henne på Disney Junior. Så den dockan blir nog väldigt uppskattad. Sen får hon några spel och pussel och ett pizzaset från Hape.

image

De stora klapparna blev turkosgröna. Lagerhaus inslagningspapper var fantastiska som vanligt.

Nu kan jag sitta och rulla tummarna ända fram till Julafton..för Fredrik ska fixa julklapparna till hans familj…misstänker dock att jag får hjälpa till lite ändå;)

Har ni börjat ännu?

1 comment on “Julklappar”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29