Idag räknade jag ned de få timmarna jag var på jobbet kan jag säga. Och nu har jag semester!! 4veckor tillsammans med familjen. Siri gick på sommarlov i torsdags men nu när jag berättat att jag har semester så säger hon att hon också har det.
♡♡♡
Vi ska försöka potträna Siri så mycket vi kan i sommar så idag fick hon ha trosor på sig hela förmiddagen. Och vi tjatade ganska många gånger om pottan. Och inga olyckor i trosorna faktiskt. Sen att vi mutar henne med godis om hon gör något på pottan kanske hjälper lite med.
♡♡♡
I sommar ska vi ta dagarna lite som dem kommer och hoppas på att vi får må bra allihopa. En resa till Island är bokad men för övrigt ska vi bara ta oss ut på lite dagsturer, kanske borås djurpark, göteborg, eller gränna. Vi får se vad vi hinner med helt enkelt för hemma vill vi också vara. Bara ta det lugnt och njuta av att ha en trädgård;)
♡♡♡

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *