I Söndags hade vi kalas för Siri, och ni har ju fått se det mesta pysslet  m.m som fixades innan. Så här kommer ett inlägg från själva kalasdagen.

För säkert 3månader sedan packade jag upp den perfekte kalasklänningen på jobbet. Så jag var bara tvungen att köpa en till Siri. Hon älskar den! Och ett par kalasskor inhandlade jag på H&Ms webbshop. Det är så himla roligt att hon är så mån om kläder och skor (säger jag nu ja…vi får se om jag tycker det är lika roligt om några år!!) När hon fick pp sig kläderna titta hon på dem och klappade lite på klänningen och sa ”fiiin!! Nu är Siri mormor pisessa!!” Haha jag höll på att smälla av.

image

Väntan på kalasgästerna kan kännas låååång. Tänk vad hon har växt, och vilket långt hår hon har fått!

image

När gästerna äntligen kom så blev Siri så himla blyg och sa inte ett ljud. Men när hon fick se alla paket så började hon direkt att öppna dem. Pappersbit för pappersbit ”vassågod mamma” fick jag medans hon öppnade. Och hjälp vad mycket saker hon fick.

Ett tält att ha inne, två tält med tunnel emellan att ha ute, dockvagn i trä, eldriven fyrhjuling, sandleksaker, målarbok och kritor(som hon fick dagen innan), leksaksmat, strykgärn och strykbräda, halsband, pengaroch kläder. Har säkert glömt något men hur mycket skojiga saker som helst fick hon i alla fall. Så tusen tack till alla♥
Och hon har verkligen lekt med allting, ja utom utetältet för vi inväntar finare väder för det.

image

image

Vi bjöd på glass med alla tänkbara tillbehör, och det var uppskattat av både stora och små tror jag.

image

Jag beställde en odekorerad ljusrosa pärontårta. Tvåan gjorde jag i vit choklad. Och så två sugrör med små vimplar emellan som var jättelätt att fixa.

image

Siri var expert på att blåsa ut ljusen så det fick hon göra säkert 5 gånger så alla kunde ta kort. Haha

När alla hade åkt hem så ville Siri testa fyrhjulingen och hon körde hur mycket som helst med den, dockvagnen var också en klar favorit och hon bäddar så fint.

image

Så här ser det inte allt för sällan ut här numer. För såklart måste täcket i vagnen strykas. 😉

Tusen tusen tack till alla som gjorde kalasdagen magisk♥

(Såklart saknade vi alla er Göteborgare, men hoppas vi ses snart! :) Camilla, Tobias&Elliot, Susanne, Staffan, Matilda&Wilma)

Nu ska jag sjunka ned i Soffan med gott samvete efter en effektiv jobbdag. Och vet ni…imorgon är hela familjen ledig!!!&kalendern gapar tom. Så vi kan göra vad vi vill. Underbar känsla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *