Vaknade inte förens strax innan 9, somnade visserligen inte förens lite över 2 inatt men ändå. Fredrik jobbar denna veckan så vi har semester själva jag och Siri (&Rocky såklart) Och att mötas av strålande solsken och sisådär 25gradig värme när man drar undan gardinerna är ju helt underbart!!  Fantastiskt!! Dock vankas det ett kraftigt åskväder i eftermiddag men sen ska det ändå bli kanonfint resten av veckan. Det ser lovande ut!!

I morgon eftermiddag anländer två små fina gäster hit till vårt B&B. Min syster och hennes lilla Wilma. Som jag längtat efter dem! Även om dem inte bor så värst långt bort så dröjer det ändå mellan gångerna och det ska bli ljuvligt att träffa dem några dagar. Så ikväll fortsätter förvandlingen av gästrummet. För där är det en aningens stökigt just nu kan jag meddela. Projekt rensa gaderober har nämligen landat där..men nu ska det bli fint:) skönt att rensa bort kläder med. Så har jag anledning att köpa nytt;)

image

image

Härlig start på semestern♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *