Min första semestervecka är snart slut. Men den har bjudit på fantastiskt väder och ubderbart sällskap. Därför har det inte blivit några uppdateringar här. Men här kommer ett litet kort sammandrag av veckan.

Tisdag
Min fina syster och hennes lilla Wilma kom hem till oss på eftermiddagen. Siri blev firad med inte mindre än tre paket! Ni är galna!! En brevlåda i trä som bara var sååå underbar, ett my doughset så man kan dega cupcakes och så pärlor och pärlplattor. Siri älskade verkligen alltihop♥
Sen packade vi picknickväskan och gick till lekparken ett stenkast från oss. Wilma&Siri lekte jättebra medans jag och Susanne kunde sitta och prata lite. Mamma och pappa kom också dit innan vi åkte hem till oss och åt rabarberpaj.

image

image

image

image

Efter lekpark och paj så fick godingarna bada och sedan hanns det med lite lek innan nattning.

Onsdag
Fredrik fixa luxfrukost av det lilla vi hade hemma. Sen cyklade jag iväg till Mica och gjorde otroligt fina fransar. Underbart att slippa sminka sig!
Susanne&Wilma åkte ut till Källefall. På eftermiddagen åkte vi till veterinären med Rocky så han fick vaccin, vi passade även på att väga både Siri(12,7) och Rocky(11,4) 😉 
Sen mötte vi upp Susanne&Wilma på Ica och åkte mot Falköping och Mössebergs djurpark.
Helt folktomt var det näst intill.

image

Stooooor fååågel!!

image

Inne i skruttåget.

image

image

Det blev en mysig kväll med bara en liten olycka..dvs jag fick en fläskläpp och slog sönder min överläpp så det blödde en hel del, men annars var det toppen.

Vi åt kvällsmat på mcDonalds och när vi kom hem va vi trötta och tog en tidig kväll med gott samvete.

Torsdag
Det blev en dag full med kalasförberedelser.
Siri hade ett litet barnkalas på eftermiddagen. För Wilma, Olle & Maja.

image

image

image

image

Vi bjöd på glass med massa tillbehör, och så fruktspett. Med fjärilar av vattenmelon. Lätt att göra men blev verkligen jättesöta.

Efter kalaset fick Siri bada och hon var hur trött som helst men tjejerna fick ny energi och åt med oss och sprang runt innan dem somnade.

image

Trött trött.

Fredrik stod vid grillen och fixade urgoda hamburgare och massa tillbehör. Och vi satt ute och åt även fast klockan hunnit bli 21 så var det helt underbart väder ute.

Fredag
Vi flydde fälter och spenderade dagen ute i trädgården. Strålande solsken och två glada små älsklingar som hoppade runt i gräser. Dem kräver inte särskilt mycket för att ha roligt dem inte.
Sen kom mamma och pappa ned en sväng och då bjudde Susanne på mat från Athena. Underbart gott, och lite glass blev det till efterrätt.

image

På eftermiddagen åkte Susanne och Wilma hem sammtidigt som Mamma och Pappa å då somnade Siri helt utslagen.

På kvällen åkte vi till Linda&Anders och sa hej till Familjen Lidén/Martinsson.

Det har varit en härlig vecka på alla sätt och vis♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *